Image

Wihlborgs hyr ut till Malmö stad

Uthyrning Wihlborgs har tecknat ett tioårigt hyresavtal med Malmö stad i kvarteret Uven mitt emot Stadshuset.
Publicerad den 26 Maj 2016
Anders Jarl. Bild: Wihlborgs
Anders Jarl.

Fastigheten på cirka 7 500 kvadratmeter kommer att moderniseras och anpassas till hyresgästens verksamhet och beräknas stå färdig för inflyttning i januari 2017.

Det är bland andra Förskoleförvaltningen och Näringslivskontoret som flyttar in efter det att Länsförsäkringar till sommaren flyttar till fastigheten Gängtappen i Dockan. Näringslivskontoret, som sitter i byggnaden i dag, kommer under renoveringen att flytta till en av Wihlborgs fastigheter på Norra Vallgatan.

– Den här flyttkarusellen visar prov på Wihlborgs styrka att som stor lokal och flexibel fastighetsägare kunna erbjuda olika lösningar för våra hyresgäster som behöver göra anpassningar av sin verksamhet, säger Anders Jarl, vd för Wihlborgs Fastigheter.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige