Image

Wästbygg bygger för Internationella Engelska Skolan

Bygg/Arkitektur Wästbygg har fått i uppdrag av M2 Gruppen att bygga om en befintlig högskolefastighet i Kista, strax norr om Stockholm. Den första etappen omfattar 8 500 kvadratmeter.
Publicerad den 15 April 2015

I den första etappen, som omfattar en del av fastigheten, ska ytorna ställas i ordning till moderna och ändamålsenliga skollokaler för friskolan Internationella Engelska Skolan.

Här ska undervisning på grundskolenivå bedrivas och Kista är en av tre nya orter som Internationella Engelska Skolan etablerar sig på under 2015.

Lokalerna ska vara klara för inflyttning i augusti 2015, lagom till skolstarten.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige