Image

Wallenstam utsett till Årets börsbolag

Bolag Wallenstam har utsetts till Årets börsbolag 2016 i tävlingen som arrangeras av Kanton och Aktiespararna. Bolaget vinner genom att ta hem högst poäng sammanlagt i de tre delmomenten Bästa IR-webb, Bästa delårsrapport och Bästa årsredovisning.
Publicerad den 6 September 2017

Motiveringen lyder:
”Som vinnare i Bästa IR-webbplats 2016 och med full poäng i deltävlingarna Bästa årsredovisning 2016 och Bästa delårsrapport 2016 står Wallenstam som totalsegrare i Årets börsbolag 2016. Wallenstam står för bedriften att ta hem segern med 108 poäng av 108 möjliga samt besegrar tvåan med elva poäng. IR-webbplatsen innehåller allt som investerare förväntar sig samt att presentationen är överskådlig, välstrukturerad och mycket bra disponerad.”

– Det är fantastiskt roligt att vi har utsetts till Årets börsbolag. Vi har en hög ambitionsnivå och utmärkelsen är en bekräftelse på att allt det arbete som vi lägger på att utveckla vår information till marknaden uppskattas, säger Elisabeth Vansvik, kommunikationsdirektör på Wallenstam.

Tävlingen Årets börsbolag är öppen att delta i för alla bolag från Nasdaq Stockholms samtliga listor samt NGM Equity. Den syftar till att höja ambitionsnivån hos bolagen och skapa praxis gällande finansiell och icke-finansiell information samt en mer enhetlig utformning av bolagens årsredovisningar, delårsrapporter och IR-webb.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige