Image

Vill häva stoppet för fastighetsförsäljningar på Gotland

Sverige Efter att fel vid försäljningarna av villatomterna på A7 uppdagats stoppades alla Region Gotlands försäljningar. Nu vill regionstyrelseförvaltningen häva stoppet, rapporterar P4 Gotland.
Publicerad den 15 Juni 2017

Fortsatt stopp för försäljningar skulle kunna innebär en risk att Gotlands utveckling hämmas. Därför anser regionstyrelseförvaltningen att stoppet bör hävas. Enligt en rapport som lämnats till regionstyrelsen är det utrett vad som behöver utvecklas och förbättras, rapporterar P4 Gotland.

Regionstyrelseförvaltningen föreslår att Region Gotland fortsätter utvecklingsarbetet med en fastighetsstrategi och en portal där fastigheter till salu visas.

I handlingar som lämnats till regionstyrelsen föreslås att regionstyrelsen och regionfullmäktige blir ansvariga för alla fastighetsförsäljningar tills dess att utvecklingsarbetet är genomfört och återrapporterat.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige