Image

Victoria´s Secret öppnar i Emporia

Uthyrning Victoria`s Secret beauty and accessories, som är en av de ledande specialbutikerna inom underkläder och skönhetsprodukter, planerar för expansion i Sverige och öppnar sin tredje butik på Emporia i Malmö.
Publicerad den 15 Januari 2015

Det sker i samarbete men Agora Trading som en följd av framgången för de två första butikerna som öppnade på Arlanda flygplats 2013 och Hamngatan i Stockholm 2014.

Den nya butiken beräknas öppna i mars 2015 på Emporia och kommer att ha Victoria´s Secret bästsäljande skönhetsprodukter, samt en unik samling av lyxiga tillbehör, förutom ett specifikt sortiment av trosor.

- Det är spännande att ha fått in ett sådant stark internationellt varumärke på Emporia och det kompletterar på ett bra sätt det redan starka butiksutbudet. Att de valt Emporia som sin första etablering på köpcentrummarknaden i Skandinavien visar Emporias framgång och betydelse ytterligare säger Thomas Aquizerate, Country Manager på Steen & Ström.

Victorias Secret är den ledande detaljhandelskedjan för underkläder och skönhetsprodukter med moderna modeinspirerade kollektioner, prestige dofter och kosmetika, firade supermodeller och världsberömda modevisningar.

Victoria´s Secret är en del av L Brands (NYSE: LTD), med fler än 1 000 Victoria´s Secret butiker. Agora Trading är ett privatägt företag som arbetar inom detaljhandeln, med huvudsaklig inriktning på att öppna och driva butiker på framgångsrika marknadsplatser.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige