Image

Victoria Park topprekryterar och förändrar i ledningen

Bolag Victoria Parks nuvarande fastighetschef, Per Ekelund har utnämnts till vice verkställande direktör. Per Ekelund har varit verksam i bolaget sedan 2013 och kommer även fortsatt inneha rollen som bolagets fastighetschef. Victoria Park har även rekryterat Liselott Wennerström till en ny roll med ansvar för koncernens arbete med HR och CSR. Liselott Wennerström, som blir en del av koncernledningen, kommer närmast från Viktväktarna där hon verkat som Operations & HR Director.
Publicerad den 28 Mars 2017
Liselott Wennerström. Bild: Victoria Park
Liselott Wennerström. Per Ekelund. Bild: Victoria Park
Per Ekelund.

– Victoria Park arbetar med att förvalta och utveckla trivsamma, attraktiva samt hållbara bostadsområden. Vi gör det med en social dimension och i ett nära samarbete med framförallt det lokala närområdet. Det gynnar våra hyresgäster, medarbetare, aktieägare och inte minst samhället. Liselott har rätt kompetens och kvalifikationer för på bästa sätt bidra i detta viktiga arbete, säger bolagets vd Peter Strand.

Liselott Wennerström, som de senaste decenniet haft ett flertal chefsbefattningar kommer att ingå i Victoria Parks koncernledning.

– Jag ser fram emot att vidareutveckla Victoria Parks socialt hållbara förvaltningsarbete där man anställer boende i förvaltningen och bidra till att förstärka bolagets organisation och varumärke, säger Liselott Wennerström, tillträdande CSR- och HR-chef.

Liselott Wennerström tillträder sin tjänst under hösten 2017.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Victoriahem AB på Branschguiden

I början av 2022 förenades Victoria Park och Hembla under det gemensamma varumärket Victoriahem. Tillsammans tar vi hand om 40 000 familjers hem i 31 kommuner, från Uppsala i norr till Trelleborg i söder.

Vårt fokus är att långsiktigt äga, förvalta och rusta upp bostäder i miljonprogramsområden, samtidigt som vi bygger fler bostäder. Vi har 500 medarbetare, de flesta jobbar nära våra hyresgäster i våra bostadsområden. En tät dialog med de boende och samverkan med andra samhällsaktörer är centralt i vår verksamhet. Vår ägare Vonovia är Europas största bostadsbolag...

Läs mer om Victoriahem AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige