Image

Veidekke rekryterar regionchef i Stockholm

Karriär Arne Svensson blir regionchef för Veidekke Bygg Bostäder i Stockholm. Han kommer att ha övergripande ansvar för bolagets verksamhet i alla pågående bostadsprojekt i regionen.
Publicerad den 18 Oktober 2017
Arne Svensson. Bild: Veidekke
Arne Svensson.

Arne Svensson kommer närmast från Arcona, ett helägt dotterbolag till Veidekke, och har sedan 2014 varit projektdirektör för byggnationen av SEB:s nya kontor i Arenastaden.

– Jag känner trygghet i att Arne, med sin långa produktionserfarenhet och involverande ledarskap, tillsammans med medarbetarna kommer lyfta bostadsproduktionen i Stockholm till en ny nivå, säger Mats Nyström, affärsområdeschef Veidekke Bygg Bostäder.

– Jag upplever Veidekke som ett modernt företag med sunda värderingar, ett företag som ser möjligheter och vill förändra och utveckla. Känner mig otroligt glad och stolt över att ha blivit tillfrågad att axla rollen som regionchef, säger Arne Svensson.

För att möta en växande efterfrågan på bland annat bostadsmarknaden och stärka positionen i Sverige har Veidekke valt att dela upp byggverksamheten och specialiserar sig ytterligare inom såväl kommersiellt- som bostadsbyggande. Som ansvarig för bostadsbyggandet rekryterades Mats Nyström.

Arne Svensson tillträder tjänsten som regionchef den 16 oktober.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Johan Almquist tar in Kiss och Abba i coworking-världen

Bolag Johan Almquist är ägare till och vd för coworkingaktören A house. Han har vad han själv kallar "en brokig bakgrund", vilket, enligt honom själv, beror på att han hela tiden gjort enbart saker som han tycker är roliga. Som, till exempel, att köpa rättigheterna till bandet Kiss hela musikkatalog. – Jag har gått efter vad som vore kul att lära sig och jag har också hela tiden haft en längtan efter att lära mig nya saker.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige