Image

Utvecklar bostadsrätter i Smögen

Bygg/Arkitektur Magasinet Smögen, ägt av HA Bygg AB, Profura AB och Grandab Management AB, har köpt byggrätter för bostadsrättslägenheter på Klevens Udde, mitt emot den välkända Smögenbryggan.
Publicerad den 22 Juni 2015

Lägenheterna kommer att byggas i etapper där den första etappen omfattar uppförandet av 34 lägenheter belägna i bästa läge mitt på kajen. Försäljningen av lägenheterna påbörjades under midsommarveckan och inflyttning är planerad till sommaren 2016.

- Det är glädjande att få vara delaktig i utvecklingen av en av västkusten mest attraktiva orter. Klevens Udde, placerad mitt emot Smögenbryggan, erbjuder det bästa av två världar – både Smögens puls och möjligheten att dra sig tillbaka, koppla av och njuta av den fantastiska skärgårdsmiljön, säger Carl Petre, partner i Grandab Management AB.

- För mig känns det extra roligt att få utveckla detta projekt då jag sedan ett tag tillbaka är Smögenbo och alltid har varit oerhört förtjust i denna del av västkusten. Att dessutom kunna bredda samarbetet med Profura och Grandab är stimulerande och visar på styrkan i att olika kompetenser går samman i gemensamma projekt, säger Roland Hanzén, vd för HA Bygg AB.

- Profura AB ser med tillförsikt fram emot byggnationen och utvecklingen av området där ägarnas olika nätverk och bakgrund väl matchas för att utveckla ett av kustens mest attraktiva lägen, menar Profuras ägare Bernt Ivarsson.

Magasinet Smögen AB har biträtts av Advokatfirman Wistrand.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige