Image

Tyréns rekryterar avdelningschef

Karriär Tyréns rekryterar Karin Bühler som avdelningschef för Projektledning & projektutveckling i Malmö.
Publicerad den 22 September 2014
Karin Bühler. Bild: Tyréns
Karin Bühler.

Karin Bühler menar att förmågan att se fastighetsutveckling och byggprojektledning ur ett fastighetsägarperspektiv ger en ökad förståelse för kundens process. Med kunden i fokus, goda relationer och väl genomförda projekt kan vi öka vår kundnöjdhet och därmed vårt rekommendationsvärde.

- Jag är förändringsbenägen och ser goda möjligheter att kundanpassa och optimera Tyréns arbetssätt inom byggprojektledning. Med tydliga mål och goda relationer kan vi gemensamt utveckla såväl arbetsprocessen som avdelningen, säger Karin Bühler.

En ökad insyn i varandras arbetsområden ger mervärde för kunden och möjlighet till ökad införsäljning av Tyréns olika kompetenser. För att utveckla Tyréns arbetssätt inom byggprojektledning menar Karin Bühler att det krävs nytänkande och gränsöverskridande samarbete. Erfarenhet inom rekrytering, employer branding och ledarskap i förändring blir en viktig del i den framtida utvecklingen.

Karin Bühller är utbildad som ekonom med inriktning på Change management, senare med komplettering som fastighetsmäklare. Under flera år har hon arbetat med projektledning, fastighetsutveckling och försäljning i fastighetsbranschen. Senast kommer hon från Althingruppen där hon som General Manager har utvecklat gruppens företag med förankring inom bygg, fastighet och medicinteknik.

- Jag ser fram emot att tillgodogöra mig mer branschspecifik kunskap från mina arbetskamrater på projektledning och projektutveckling. Jag är riktigt laddad för att lägga hårt arbete och ha mycket roligt under många goda år på ett blomstrande Tyréns, säger Karin Bühler.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige