Image

Två nya chefer på Hemsö

Bolag Anna Marand har utsetts till projektutvecklingschef och Berit Christenson blir regionchef för södra Sverige på Hemsö.
Publicerad den 19 Oktober 2017

Anna Marand kommer också att ingå i bolagets ledningsgrupp. Hon har arbetat på Hemsö sedan bolagets start, både inom projektutveckling och strategi & transaktion. Hon tillträder sin tjänst den 13 november.

Projektutvecklingsavdelningen förstärks med ytterligare två nya tjänster, Johan Ekström som projektledare och Magnus Joakimsson som projektekonom. Johan Ekström kommer närmast från Bonava som projektchef och Magnus Joakimsson från Parameter Revision som revisor. De tillträder sina tjänster den 8 januari.

– Att vi rekryterar duktiga medarbetare internt till nyckelpositioner visar på en hög kompetensnivå i bolaget. Anna har en bred och gedigen erfarenhet av projekt i olika faser. Vi förstärker projektutveckling ytterligare med två nya tjänster för att möta den växande efterfrågan av nyproduktion för framför allt skolor och äldreboenden, säger Nils Styf, vd för Hemsö.

Som regionchef i syd har Hemsö anställt Berit Christenson. Hon kommer närmast från en befattning som fastighetschef hos KKB Fastigheter i Kävlinge. Dessförinnan var hon områdeschef på Akademiska hus under tio år. Berit Christenson tillträder sin tjänst den 1 november och kommer att arbeta på Hemsös Malmökontor.

– Det är glädjande att vi har rekryterat Berit som ny regionchef för södra Sverige. Berits gedigna erfarenhet av fastighetsförvaltning i ledande roller kommer att bidra positivt till vår verksamhet, säger Hemsös fastighetschef Rikard Nyhrén.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Johan Almquist tar in Kiss och Abba i coworking-världen

Bolag Johan Almquist är ägare till och vd för coworkingaktören A house. Han har vad han själv kallar "en brokig bakgrund", vilket, enligt honom själv, beror på att han hela tiden gjort enbart saker som han tycker är roliga. Som, till exempel, att köpa rättigheterna till bandet Kiss hela musikkatalog. – Jag har gått efter vad som vore kul att lära sig och jag har också hela tiden haft en längtan efter att lära mig nya saker.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige