Image

Två kontorschefer på ÅWL i Stockholm

Karriär Hanna Ruta och Sofia Granström internrekryteras för att dela på chefskapet på ÅWL Arkitekters Stockholmskontor.
Publicerad den 18 December 2014
Sofia Granström. Bild: ÅWL Arkitekter
Sofia Granström. Hanna Ruta. Bild: ÅWL Arkitekter.
Hanna Ruta.

Hanna Ruta är sedan tidigare arkitekt på ÅWL Arkitekter och tillträder som kontorschef för strategi och resurs på företaget. Hanna Ruta kommer bland annat hantera kontorets resurs- och projektplanering.

Sofia Grafström är byggnadsingenjör och blir kontorschef för strategi och koordination. Sofia Grafström kommer bland annat ansvara för strategi och utveckling inom BIM på företaget.

Båda de nya kontorscheferna har internrekryterats och kommer vara en del av ÅWL Arkitekters ledningsgrupp.

- Två kompetenta medarbetare som vill ha en större roll med större ansvar i företaget får nu den möjligheten. Vi vill att utvecklingen av företaget ska gå hand i hand med organisationen och därför arbetar kontorscheferna även operativt i våra projekt. På så vis får vi en fruktbärande koppling mellan vision/utveckling och verksamhet, inte minst tack vare en kontinuerlig återkoppling, säger Jacob Haas, vd för ÅWL Arkitekter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Standardiserad digitalisering nödvändig, menar experten

Teknik Fastighetsbranschen står inför ett förändringstryck och måste leva upp till myndigheternas och hyresgästernas krav. Men just nu råder en nybyggaranda när det gäller digitalisering i branschen och det saknas tydliga ramar och regler. Christoffer Börjesson är head of digital accelerator på Newsec och har tydliga tankar om hur digitaliseringen bör standardiseras för att lyckas uppnå målet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige