Image

Trophi säljer Jägersro Center

Transaktioner Trophi Fastighets AB har sålt handelsfastigheterna Hästdroskan 1 och 4 i Malmö till en fond förvaltad av CBRE Global Investors.
Publicerad den 11 Januari 2017

Fastigheterna utgör köpcentrumet Jägersro Center med en total uthyrbar area om 29 400 kvadratmeter. Överenskommet fastighetsvärde är drygt en halv miljard kronor.

Jägersro Center har ett fyrtiotal hyresgäster som står inför en omdaning för att vidareutvecklas och största hyresgäst är Coop. Transaktionen slutfördes under december.

– Vi köpte Jägersro under hösten 2016 som en del i en större portfölj. Anledningen till att vi nu säljer efter bara några månaders innehav är dels att fastigheten inte passar in strategisk för Trophi och dels att vi gör en bra affär, säger Jan Björk, vd för Trophi.

Rådgivare till Trophi har varit CBRE Capital Markets och Falkenborn Advokatbyrå.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige