Image

Tobin väljer Utopia Arkitekter i Nacka

Bygg/Arkitektur Tobin Properties AB har avslutat upphandlingen av arkitekt för tredje etappen av bostadsprojektet Tollare i Nacka.
Publicerad den 5 Februari 2016
Tobin Properties väljer Utopia Arkitekter. Bild: Tobin Properties
Tobin Properties väljer Utopia Arkitekter.

– De arkitektkontor som vi arbetar med håller genomgående en mycket hög klass och det är sällan man ser koncept som sticker ut så tydligt i konkurrensen som Utopia Arkitekter gjorde i den här tävlingen. Vi ser mycket fram emot att starta upp en process tillsammans med Utopia Arkitekter som kommer att utmynna i ett spektakulärt projekt, med imponerande lösningar för såväl invändiga som utvändiga miljöer för de boende, säger Adelina Mehra, projektutvecklingschef på Tobin Properties.

– Briefen handlade mycket om att skapa en känsla av närheten till naturen för de boende. Vårt förslag gör det både i utformning av byggnaderna och de enskilda lägenheterna, som alla får fantastisk utsikt och vattenkontakt. Extra kul är det förstås att få inleda ett samarbete Tobin Properties med ett så här ambitiöst projekt, säger Emma Jonsteg, vd för Utopia Arkitekter.

Säljstart för Tollare 3 beräknas till fjärde kvartalet 2016 och omfattar fyra huskroppar med cirka 80 lägenheter. Sammantaget omfattar nu Tobin Properties bostadsprojekt i Tollare totalt tre etapper om 153 lägenheter och 10 townhouses.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige