Image

Tobin köper byggrätter i Nacka

Transaktioner Tobin Properties köper 8 000 kvadratmeter byggrätter för bostadsrätter i Nacka. Säljare är NCC.
Publicerad den 2 September 2014

- Vi ser fram emot att utveckla ett 70-tal moderna lägenheter och radhus i Tollare. Nacka är en intressant kommun med hög tillväxt och Tollareområdet har ett fantastiskt sjönära läge där vi kommer att kunna skapa en unik boendemiljö med närhet till staden och samtidigt i direkt anslutning till vatten och natur, säger Tobin Properties vd Erik Karlin.

- Att fler aktörer ser den fantastiska boendemiljön som Tollare erbjuder känns väldigt glädjande. Samarbetet med Tobin hjälper oss att bredda vårt kunderbjudande och gör det möjligt att färdigställa området snabbare, säger Jan Kalms, affärsutvecklare på NCC Boende.

Förvärvet kompletterar Tobins portfölj med intressanta utvecklingsprojekt i Stockholm. Sedan tidigare innehas projekt i bland annat Sundbyberg, Kungsholmen, Danderyd och Norra Djurgårdsstaden.

Under hösten 2014 noteras Tobins preferens-aktie på Nasdaq OMX First North.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige