Image

TH Real Estate fortsätter sin Nordensatsning

Bolag TH Real Estate anställer Tiina Korhonen som Head of Leasing, Finland, samt Fredrik Leifland som analytiker.
Publicerad den 17 November 2017

TH Real Estate stärker det nordiska teamet genom att anställa Tiina Korhonen som Head of Leasing med ansvar för Kamppi Köpcentrum i Helsingfors och Fredrik Leifland som analytiker i Stockholm.

Tiina Korhonen kommer närmast från befattningen Senior Analyst på JLL. Tiina är specialiserad på uthyrning, kommersiell utveckling av köpcentrum och har mångårig erfarenhet av att arbeta internationellt.

Fredrik Leifland kommer närmast från en roll som Operations Director på THINK Accelerate och har startat upp flera verksamheter, bland andra det biometriska betalsystemet Quixter samt det AI-drivna matematikinlärningsverktyget Learner.

Tidigare i år förvärvade TH Real Estate 50 procent av Kamppi Köpcentrum, som är Helsingfors största centrala köpcentrum och den mest välbesökta gallerian i Norden. Investeringen gjordes genom European Cities Fund.

- Norden är en viktig marknad för investerare som söker högkvalitativa fastigheter i Europa och vi ser goda möjligheter till ytterligare investeringar. Genom att stärka upp det nordiska teamet fortsätter vi att befästa vår närvaro och stärka vår regionala position, säger Johan Åström, TH Real Estates Head of Investment i Norden.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige