Image

TH Real Estate anlitar Property Partner för Nova Lund

Bolag TH Real Estate ger Property Partner i uppdrag att ansvara för teknisk förvaltning avseende köpcentrumet Nova i Lund. Uppdraget omfattar 26 000 kvadratmeter.
Publicerad den 8 Oktober 2015
Property Partner får i uppdrag att sköta den tekniska förvaltningen av Nova Lund. Bild: TH Real Estate
Property Partner får i uppdrag att sköta den tekniska förvaltningen av Nova Lund.

- Nova är ett mycket välskött förvaltningsobjekt och det ska bli intressant att få medverka i dess fortsatta utveckling, säger Marcus Gärdebrandt, vd på Property Partner.

- Vi har sedan tidigare ett bra samarbete med Property Partner då de ansvarar för teknisk förvaltning av våra retailfastigheter i Malmö, Eskilstuna och Sundsvall. Det är ett bolag på stark frammarsch och som har visat på en hög nivå av teknisk kompetens, säger Erik Lennhammar, senior portföljförvaltare på TH Real Estate.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Property Partner på Branschguiden

Property Partner är ett privatägt konsultföretag inom fastighetsförvaltning med engagerade och hjälpsamma medarbetare som navigerar utifrån en gemensam värdegrund.

Vi hjälper fastighetsägare att lyckas med sitt fastighetsägande och vi strävar efter att underlätta vardagen för de människor som är hyresgäster i de byggnader vi förvaltar.

Vårt erbjudande spänner över de flesta områdena inom kommersiell fastighetsförvaltning och vi anpassar våra åtaganden utifrån de specifika behov som finns hos våra kunder.

Läs mer om Property Partner på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige