Image

Tengbom rekryterar studiochef

Bygg/Arkitektur Tengbom rekryterar Åse Larsson som ny tillförordnad studiochef för handel, industri och infrastruktur.
Publicerad den 5 Juli 2015
Åse Larsson. Bild: Tengbom
Åse Larsson.

Åse Larsson kommer närmast från 3XN och har erfarenhet av projekt i alla skeden – från hotell och kontor till flygplatser och tunnelbanestationer.

Åse Larsson har över 15 års erfarenhet av arkitektbranschen och har tidigare även varit anställd hos Wingårdhs och Rundquist arkitekter. Hon har arbetat med stora projekt i alla skeden av processen; hotell, högskolor, kontor, broar, tunnelbanestationer, flygplatser med mera. På 3XN Sverige har Åse bland annat nyligen varit ansvarig för myndighetskontakter i ett nytt högskoleprojekt.

– Vi är stolta över att ha rekryterat Åse Larsson, en mycket kompetent arkitekt som jobbat med flera viktiga projekt de senaste åren. Under Åses ledning kommer vi att stärka vårt erbjudande inom handel, industri och infrastruktur ytterligare, säger Johanna Munck af Rosenschöld, kontorschef för Tengbom i Stockholm.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige