Image
Sveavägen 44.
Sveavägen 44. Bild: Diligentia

Swedish Match lämnar Tändstickspalatset

Uthyrning Swedish Match lämnar den klassiska adressen Tändstickspalatset och hyr i stället takvåningen på 2 600 kvadratmeter i Diligentias Sveavägen 44 i Stockholm city.
Publicerad den 8 April 2014

Swedish Match planerar att flytta in på den nya adressen i mars 2015.

- Vi ser fram emot att bli en del av den spännande fastigheten och känner oss övertygade om Diligentia som en bra långsiktig hyresvärd. För oss stod aspekter som hållbarhetsklassning, centralt läge, bra skyltmöjligheter och att sitta alla cirka 200 medarbetare tillsammans på ett våningsplan högt upp på listan. Vi slår i och med flytten samman två kontor. På vår nya adress får vi också en stor terrass på 650 kvadratmeter. Det och att bli grannar med Urban Deli gör det hela än mer attraktivt, säger Petra Edenström på Swedish Match.

Även mjukvaruföretaget SAP och IT-företagen Klarna, Raysearch och King, samt Arbetsgivarverket flyttar till kontorshuset. I början av april öppnade Nobiskoncernen upp portarna till sitt nya hotell Miss Clara i samma kvarter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige