Image
Svenska Hus profilhus som byggts åt Swedbank och Fastighetsbyrån är nu invigt.
Svenska Hus profilhus som byggts åt Swedbank och Fastighetsbyrån är nu invigt. Bild: Svenska Hus

Svenska Hus profilbyggnad i Göteborg invigd

Bygg/Arkitektur Svenska Hus profilhus på Topasgatan i Göteborg, som uppförts för hyresgästerna Swedbank och Fastighetsbyrån, står nu klart. Huset har certifierats enligt Miljöbyggnad Silver.
Publicerad den 11 November 2015

Det moderna och spännande huset är ritat av Liljewall Arkitekter och uppfört i ett samverkansprojekt mellan systerbolagen Svenska Hus, MVB Astor Bygg, Wangeskog Hyrcenter samt Torslanda Entreprenad.

– Swedbank och Fastighetsbyrån ville tillsammans skapa ett ändamålsenligt och representativt kontor som kändes välkomnande för alla. Samspelet med våra hyresgäster har fungerat mycket bra under projektets gång och de har varit delaktiga i utformningen både exteriört och interiört, vilket har varit mycket inspirerande, säger Michael Ohlson, regionchef för Svenska Hus i Göteborg.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige