Image

Svenska Hus hyr ut i ”Svarta Diamanten”

Uthyrning Acte Solutions är den första hyresgästen i Svenska Hus projektfastighet Svarta Diamanten i Högsbo.
Publicerad den 24 September 2014
Svarta Diamanten i Högsbo. Bild: Svenska Hus
Svarta Diamanten i Högsbo.

Svenska Hus köpte fastigheten för ett och ett halvt år sedan och efter färdigställande av en nybyggd uthyrningsdepå till systerföretaget WHC, pågår nu ombyggnad av kontorshuset.

Acte Solutions ingår i börsnoterade Lagercrantz Group AB och är en av Sveriges främsta distributörer av kommunikationslösningar och embedded hårdvara.

- Vi sitter i området idag och trivs mycket bra här. Nu får vi ett helt nytt och fräscht kontor samt möjlighet att helt anpassa våra lokaler till vår verksamhet, säger Krister Hagström, chef för Acte Solutions i Göteborg.

- Som första hyresgäst i huset har vi lyckats knyta till oss ett välmående och expansivt företag i en bransch som är helt i linje med vår strategi med inriktningen för fastigheten. Det är alltid lika spännande att, i samverkan med hyresgäster, hitta lösningar och nya möjligheter i en projektfastighet, säger Niklas Simonsson, uthyrningschef på Svenska Hus.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige