Image

Svenska Hus: Första uthyrningen i Brommaprojekt

Uthyrning Svenska Hus har genomfört den första förhyrningen i projektfastigheten Motståndet på Ulvsundavägen 178 i Bromma, Stockholm. Ett femårigt avtal har tecknats med IFÖ Sanitär som hyr 830 kvadratmeter.
Publicerad den 5 Februari 2015
Svenska Hus projektfastighet Motståndet i Bromma. Bild: Svenska Hus
Svenska Hus projektfastighet Motståndet i Bromma.

Ytorna ska nu utvecklas tillsammans med hyresgästen och tillträde sker den 1 oktober 2015.

Fastigheten ligger granne med Svenska Hus stora projektfastighet Instrumentfabriken på Ranhammarsvägen, där också Svenska Hus kontor finns.

IFÖ Sanitär ingår i den finska koncernen Sanitec, en ledande aktör på den europeiska badrumsmarknaden. Sanitec bedriver verksamhet i ett stort antal länder och har 18 produktionsanläggningar i Europa med totalt drygt 6 200 anställda.

Vi sitter i området idag och trivs mycket bra här. Nu får vi ett helt nytt och fräscht kontor och showroom gemensamt för både IFÖ och IDO, samt möjlighet att helt anpassa våra lokaler till vår verksamhet, säger Ronnie Persson, Sverigechef för bolaget.

- Som första hyresgäst i huset har vi lyckats knyta till oss ett välmående och expansivt företag i en bransch som är helt i linje med vår strategi med inriktningen för fastigheten. Det är alltid lika spännande att, i samverkan med hyresgäster, hitta lösningar och nya möjligheter i en projektfastighet, säger Philip Wallgren, fastighetschef på Svenska Hus i Stockholm.

Svenska Hus äger fastigheter i Stockholm, Göteborg och Skåne till ett värde om drygt fyra miljarder kronor.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige