Image

Sveafastigheter hyr ut 8 300 kvadratmeter i Västerås

Uthyrning Sveafastigheter har i samarbete med P&E Fastighetspartner genomfört en uthyrning till Eko Stormarknad i handelsområdet Erikslund i Västerås.
Publicerad den 9 September 2016

Det tioåriga hyresavtalet omfattar cirka 8 300 kvadratmeter, varav cirka 5 000 kvadratmeter nyproduktion.

– Vi ser för närvarande ett stort intresse för handelslokaler och är mycket glada över att kunna genomföra en strategisk uthyrning till Eko, som är en stark aktör med ett spännande och tidsenligt butikskoncept. Etableringen kommer att bidra med ny energi och ett ökat kundflöde till denna del av Erikslund, säger Rebecka Hermansson på Sveafastigheter.

Fastigheten i Erikslund ingår i en fastighetsportfölj med cirka 77 000 kvadratmeter externhandelsfastigheter, vilken var del av den affär Sveafastigheter stängde med den globala private markets investment managern Partners Group i februari i år.

P&E Fastighetspartner har uppdraget att hantera fastighetsförvaltning och utveckling i enlighet med Sveafastigheters etablerade förvaltningsmodell, den så kallade LAMP-modellen (Local Asset Management Partner).

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige