Image

Strategisk Arkitektur rekryterar från Sweco

Arkitektur Strategisk Arkitektur rekryterar Elin Mossberg som närmast kommer från Sweco. Hon blir ny kundansvarig och kommer att arbeta med visionsstyrd stadsutvecklingsprocess.
Publicerad den 6 December 2012

- Den senaste tiden har våra kunder insett sprängkraften med sättet vi driver visionsstyrda stadsutvecklingsprocesser på och därför ser vi hur efterfrågan ökar på detta område, säger Göran Ekeroth, partner och affärsområdesansvarig på Strategisk Arkitektur.

Elin Mossberg kommer närmast från Sweco Fastighetsstrategi där hon arbetat som projektledare inom stads- och fastighetsutveckling med processledning och dialogprocesser.

- Min övertygelse är att det visionsstyrda arbetssättet är det moderna sättet att utveckla platser och städer på, där den nära dialogen med både medborgaren och byggherren är tydliga framgångsfaktorer. Resultatet blir en snabbare process som skapar större delaktighet samt inte minst en stadsmiljö där människan verkligen vill leva, säger Elin Mossberg.

Strategisk Arkitektur driver just nu visionsstyrda stadsutvecklingsprojekt i till exempel Sigtuna, Uppsala, Sundbyberg och Ursvik.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Johan Skoglund: "Bankerna är lite mer njugga nu"

Bolag JM har lämnat in sin delårsrapport för första kvartalet 2024 och det är en ganska belåten Johan Skoglund som möter pressen i sin allra sista presentation som vd och koncernchef för bolaget. För även om finansieringsbyxorna har krympt lite de senaste åren och intäkterna på riksnivå har minskat så går bolagets försäljning upp med 60 procent mot föregående års rapport. – Vi planerar att starta fler bostäder i år än vi gjorde 2023, säger den avgående vd:n och koncernchefen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige