Image

Stort intresse för sommarjobb hos Stena Fastigheter

Bolag Från och med i år erbjuder Stena Fastigheter 300 sommarjobb till ungdomar i de egna områdena. Närmare 500 ungdomar mellan 16 och 20 år sökte sommarjobben som nu håller på att tillsättas.
Publicerad den 26 Maj 2014
Christel Armstrong Darvik Bild: Stena Fastigheter
Christel Armstrong Darvik

– Det är fantastiskt roligt att så många ungdomar visat intresse. Nu ser vi fram emot att få ta emot ungdomarna i våra områden under sommaren, säger Christel Armstrong Darvik, vd och koncernchef för Stena Fastigheter.

Ungdomarna kommer i första hand att få hjälpa till med utomhusarbete som planteringar, gräsklippning, uppfräschning kring miljöstationer och andra uppgifter som bidrar till att öka trivseln i området.

Utöver ungdomarna har närmare 30 extra arbetsledare anställts. En del av dessa är hyresgäster hos Stena Fastigheter – några har själva sommarjobbat hos Stena Fastigheter tidigare.

Satsningen är en del av Stena Fastigheters eget koncept Relationsförvaltning, som går ut på att utveckla hållbara boendemiljöer där människor trivs och vill bo kvar länge och där fokus ligger på barn och ungdomar. En utökad satsning görs nu inom områdena arbete, skola och aktiv fritid för att bidra till att barn och ungdomar får en bra start i livet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige