Image

Stokab flyttar till Globenområdet

Uthyrning Stokab flyttar sin verksamhet med ett 100-tal medarbetare till nya lokaler i Globenområdet i slutet av 2018.
Publicerad den 20 Mars 2017
Stokab flyttar till Globenområdet. Bild: Fabege
Stokab flyttar till Globenområdet.

Stokab tecknar nytt hyresavtal med Fabege. Stokabs huvudkontor på Tulegatan i Stockholm omlokaliseras till Globenområdet i slutet av nästa år. Anledning till flytten är att få lokaler som är bättre anpassade för verksamhetens behov. Med nya lokaler kommer bolaget än mer effektivt kunna bidra till ICT-utvecklingen i regionen.

– Det känns bra med ett nytt kontor som vi kan utveckla vår verksamhet i. I våra nya lokaler kan vi skapa en modern och flexibel arbetsmiljö som främjar samarbete, kreativitet och effektivitet, säger Staffan Ingvarsson, vd för Stokab.

Fastigheten, som är under uppbyggnad, uppförs av Fabege i närheten av Ericsson Globe Arena.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige