Image

Stockholms högsta bostadshus har nått toppen

Bygg/Arkitektur Nu har JM:s Kista Torn nått sin fulla höjd, drygt 120 meter och 40 våningar högt varav 35 bostadsvåningar. Det är Stockholms i särklass högsta bostadshus placerat mitt i Kista.
Publicerad den 20 April 2015
Kista Torn. Bild: Carbonwhite/Gustav Kaiser
Kista Torn.

- Vi är mycket stolta över Kista Torn och att bygga Stockholms högsta bostadshus. Det är ett praktexempel på JM:s vision att bygga höga hus i en växande storstad med allt högre densitet, säger Johan Skoglund, vd på JM.

Efterfrågan på bostäder i Kista Torn och intresset för att bo på höjden har varit stort. Endast ett fåtal bostäder finns kvar till salu och inflyttningarna börjar nu i sommar.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige