Image

Sterner Stenhus säljer i Ödeshög

Transaktioner Nordic Property Investment har förmedlat två bostadsfastigheter i Ödeshög på uppdrag av Sterner Stenhus Fastigheter. Köpare är Johan och Svante Holding.
Publicerad den 6 December 2017

Nordic Property Investment har haft i uppdrag av Sterner Stenhus AB att hitta en köpare till de två bostadsfastigheterna Kantarellen 1 och Mursleven 12 i Ödeshög. Fastigheterna består av 52 lägenheter med en uthyrningsbar yta på totalt 3 724 kvadratmeter. Nu står det klart att köparen är Johan och Svante Holding AB.

– Vi är mycket glada över förvärvet i Ödeshög. För oss innebär affären en idealisk etablering i Östergötland. Den ger oss ett bra bestånd som vi ser fram emot att utveckla genom kommande investeringar, säger Johan Högberg på Johan och Svante Holding.

Fastigheterna är fullt uthyrda och lägenheterna kommer att renoveras i samband med omflyttningar.

– Vår roll är bland annat att förse aktörer utöver den snäva krets som vanligtvis ägnar sig åt fastighetsaffärer med den access och kunskap som krävs för långsiktigt hållbara affärer. Att investera i fastigheter i mindre orter möjliggör en stabil värdetillväxt och starka kassaflöden, säger Johan Fogelberg, rådgivare på Nordic Property Investment.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige