Image

Stenvalvet förstärker inom förvaltning

Karriär Stenvalvet rekryterar Erica Ullberg som förvaltare till region Mälardalen. Hon kommer senast från Fastighetsägarna.
Publicerad den 11 Januari 2018
Erica Ullberg. Bild: Stenvalvet
Erica Ullberg.

Regionen förvaltar Stenvalvets fastighetsbestånd i hela Mälardalen samt i Umeå. Behovet av att utöka förvaltningen med en person till kommer förutom från förvärvade fastigheter från att ett flertal större projekt i regionen befinner sig i uppstartsskedet.

Erica Ullberg kommer närmast från Fastighetsägarna i Stockholm där hon sedan 2009 arbetat som kommersiell förvaltare. Dessförinnan har hon bland annat jobbat på Brostaden och på Rodamco. Erica Ullberg kommer att förvalta fastigheterna på Gotland, Västerås och i södra Stockholm.

– Genom rekryteringen av Erica kommer region Mälardalen att ha kapacitet att förvalta regionens ökande antal fastigheter på ett tillfredsställande sätt. Vi ser fram emot att hälsa Erica välkommen till Stenvalvet i mars, säger Tobias Kölborg, regionchef Mälardalen på Stenvalvet.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighets AB Stenvalvet på Branschguiden

FASTIGHETS AB STENVALVET
Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom segmentet samhällsfastigheter. Totalt äger, förvaltar och utvecklar vi ett hundratal fastigheter med en area av ca 600 000 kvm till ett sammanlagt marknadsvärde om cirka 16 miljarder kronor.

I våra fastigheter bedrivs samhällsservice inom områden som rättsväsende, utbildning, vård och omsorg samt myndigheter. Det är företrädesvis stat, kommun och region som är hyresgäster och utförare.

Fastighetsbeståndet är fördelat över hela Sverige. Stenvalvets ägare är långsiktiga institutionella ...

Läs mer om Fastighets AB Stenvalvet på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige