Image

Stena hyr ut till nytt matkoncept i Malmö

Uthyrning Stena Fastigheters galleria Mitt Möllan i Malmö får ett nytt tillskott i form av pokérestaurangen Locali.
Publicerad den 20 Mars 2017
Mitt Möllan får en ny hyresgäst i form av Locali. Bild: Firas Mkarker
Mitt Möllan får en ny hyresgäst i form av Locali.

– Mitt Möllan har blivit Malmös nya mötesplats för kreatörer och innovativ matkultur. Därför är vi glada över att kunna presentera ytterligare en unik verksamhet i vår kreativa foodcourt med smaker från hela världen – vilket också innebär att hela foodcourten nu är fullt uthyrd, säger Unni Sollbe, vd för Stena Fastigheter Malmö.

Mitt Möllan som tidigare var en mer traditionell galleria har under senare år omvandlats till en marknadsplats för lokal design, konceptbutiker, vintage, böcker, e-sport, pop ups och en rad andra kreativa verksamheter. Huset har även en fullt uthyrd studio- och kontorsdel som är hem för bland annat formgivare, musiker, filmskapare, matkreatörer och skräddare.

Grundaren till Locali, Samer Rabie, har hämtat inpiration till sin restaurangidé från Los Angeles. Specialiteten är poké bowls.

– Jag är uppväxt fem minuter bort och har alltid haft koll på Mitt Möllan. Sedan jag kom tillbaka igen har jag ofta varit här och ätit och all mat är supergod. Detta är helt klart Malmös bästa foodcourt, säger Samer Rabie.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige