Image

Stadsarkitekt lämnar för konsultfirma

Bygg/Arkitektur Sölvesborgs kommuns stadsarkitekt Maria Houmann lämnar sin tjänst för att i stället ta över som ansvarig arkitekt på konsultfirman Uulas arkitekter i Kristianstad.
Publicerad den 28 Oktober 2016

Hos Uulas kommer Maria Houmann att arbeta med olika uppdragsgivare. Däribland utveckling av Ikeas nya varuhus i Kållered, typhusutveckling för Villa Nordic och nytt hotellkomplex vid Åhus strand.

– Det har varit lärorika och intressanta år i en expansiv kommun med många spännande projekt och uppdrag. Sölvesborgs kommun har stor potential som en attraktiv boendekommun med närhet till god infrastruktur. Men nu är det dags för mig att gå vidare till andra utmanande projekt, säger Maria Houmann.

– Maria lämnar en otroligt viktig post och vi kommer omgående att påbörja rekryteringen för att få en ny stadsarkitekt på plats så snart som möjligt, avslutar Thorwald Hasselbring.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige