Image

Spaning: Behöver vi egentligen kontor?

Stora Kontorsdagen Den mobila, smarta tekniken gör att vi kan utföra vårt jobb var som helst. Arbete är något man gör, inte en plats man går till. Vad är kontorets viktigaste uppgift och varför ska vi ha kontor överhuvudtaget? Svaren ges på Stora Kontorsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 9 november.
Publicerad den 16 Oktober 2017
Charlotte Vikström, Castellum, pratar om kontorets funktion och om vi egentligen kommer behöva kontor alls i framtiden på kontorsmarknadens nya mötesplats Stora Kontorsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 9 november. Bild: Castellum
Charlotte Vikström, Castellum, pratar om kontorets funktion och om vi egentligen kommer behöva kontor alls i framtiden på kontorsmarknadens nya mötesplats Stora Kontorsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 9 november.

Det är Charlotte Vikström, affärsutvecklare och kontorsexpert på Castellum, som kommer prata om kontorets funktion i framtiden.

Missa inte att uppdatera dig på det senaste som händer på kontorsmarknaden samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Anmäl dig här!

Seminariet leds av moderatorn Ellinor Persson och expertkommentator Ingemar Rindstig.

Under dagen presenteras vinnarna i Sveriges Snyggaste Kontor. Rösta fram ditt favoritkontor här.
(Omröstningen stänger 22 oktober)

Dagen avslutas med en stor dos inspiration när stjärntalaren Olof Röhlander knyter ihop säcken med ett framträdande som garanterat inte lämnar någon oberörd.

Stora Kontorsdagen fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden och riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Arrangörer är Fastighetssverige och Lokalnytt.

Partnerföretag är Castellum, EY, Moderna Samlare, Novi Real Estate, Savills och Serneke.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Kontorsdagen 2023

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 16 november, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Kontorsdagen är ett seminarium som fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Stora Kontorsdagen riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Under programmet tittar vi närmare på ett antal nya trender och får en rejäl marknadsuppdatering som hjälper oss att ta rätt beslut i framtiden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:









Partner:













Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige