Image
Johanna Skogestig.
Johanna Skogestig. Bild: Areim

Skogestig lämnar Sveafastigheter

Karriär Areim rekryterar Johanna Skogestig som CIO (Chief Investment Officer). Hon tillträder den 3 mars.
Publicerad den 14 Februari 2014

Johanna Skogestig har drygt 15 års erfarenhet från fastighetsbranschen. Hon har ansvarat för flera stora fastighetstransaktioner och innehaft ledande positioner på fastighetsbolag i Sverige.

Hon kommer närmast från Sveafastigheter där hon sedan 2013 varit vice vd för bolaget och operativ chef i Stockholm.

Under 2013 var hon även investeringsansvarig för Sveafastigheter i Sverige. Före Sveafastigheter var Johanna på AP Fastigheter där hon satt i ledningsgruppen som investeringsansvarig. Johanna har en examen i bygg- och fastighetsekonomi från KTH i Stockholm.

- Vi är väldigt glada över att Johanna har valt att börja jobba hos oss på Areim. Areim har under 2014 redan gjort två större transaktioner i vår andra fastighetsfond, Areim Fond II, och vi har flera år framför oss med både stora och spännande affärer. Johanna är ett mycket välkommet tillskott till vårt redan starka transaktionsteam, säger Therese Rattik, vd på Areim.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige