Image

Sibas 25:e butik invigd

Bolag I går invigdes den nyaste butiken i Siba-skaran, nämligen Siba i Boglundsängen i Örebro.
Publicerad den 24 April 2015
Siba invigde i går sin 25 butik i Boglundsängen i Örebro. Bild: Siba
Siba invigde i går sin 25 butik i Boglundsängen i Örebro.

100-tals förväntansfulla kunder köade sen tidig morgon för att besöka den nya butiken och fynda hemelektronik till superlåga priser.

Butiken i Boglundsängen är en nyetablering och Sibas 25:e butik i Sverige. Den nya butiken i Örebro är byggd med stor hänsyn tagen till Sibas stora kundfokus. Såväl val av inredning som exponeringslösningar är noga kalkylerade utifrån kundernas önskemål och agerande för att förhöja kundupplevelsen och besöket hos Siba.

– Vi har sett en ökad kundtillströmning i samtliga försäljningskanaler och butikshandeln är inget undantag. Detta ställer höga krav på oss att tillgodose såväl kundens förväntningar på utbud som möjlighet att se och klämma på produkterna innan köp. Med den nya butiken i Örebro står vi väl rustade att ta emot och överträffa varje kunds förväntningar på såväl stort produkt- och tjänsteutbud, kompentent och serviceminded personal men inte minst konkurrensmässiga och låga priser, säger, Susanne Ehnbåge, vd på Siba.

Bland de köande kunderna är intresset stort efter såväl hemelektronik men även nyfikenhet att se den nya butiken

– Vi har pratat med en del köande kunder och det är glädjande att se idel glada miner och förväntansfulla blickar. Många kunder säger att de kommit för att fynda TV-apparater till premiärpriser, men intresset är även stort efter en surfplatta från Lenovo för 499kr och Playstation 4 för 2990kr. Det är även glädjande att höra att en del kunder köar bara för att se den nya butiken. Det ska bli riktigt skoj att möta alla kunder idag och välkomna dem till en av Sveriges kanske fräschaste butiker, säger Eddy Strålman, butikschef Siba Boglundsängen

För att stärka sin position satsar Siba på att kontinuerligt förbättra varuhusen, förnya sortimentet och att pressa priser.
– Vi vill fortsätta att vara ett självklart val för såväl gamla som nya kunder. Den här nyetableringen är nästa steg för att fortsätta att ligga i framkant i Örebro. För att vinna kampen om kunderna måste vi se till att varje möte med Siba är en positiv upplevelse för kunderna - att förbättra våra butiker och finnas på rätt lägen är ett sätt att tillgodose kundernas intressen, säger Susanne Ehnbåge.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige