Image

Serneke rekryterar arbetschef i Skåne

Karriär Serneke rekryterar Tomaz Bodmark som arbetschef i Skåne. Han kommer närmast från Peab.
Publicerad den 27 Januari 2015
Tomaz Bodmark. Bild: Serneke
Tomaz Bodmark.

- Jag lockades av att Serneke är ett expansivt företag och jag har dessutom stort förtroende för företaget och dess grundvärderingar, säger Tomaz Bodmark.

Tomaz Bodmark har 14 år på Peab bakom sig. De senaste tre åren har han arbetat som arbetschef på Peab i Skåne, med ansvar för bostäder. Han har också suttit i ledningsgruppen.

Under sin tid på Peab har han bland annat varit med och utvecklat Kvarteret Koggen och Hyllie Boulevard i Malmö, från början till slut.

- Tomaz roll kommer bli att arbeta parallellt med vår nuvarande arbetschef, Rachad Azar, för att bygga Malmöregionen vidare, säger Daniel Åstenius, vd för Serneke Bygg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige