Image

Savills i nytt norskt samarbete

Bolag Den internationella fastighetsrådgivaren Savills har utvidgat sitt europeiska nätverk genom att bilda ett nytt partnerskap i Norge med Malling & Co, ett privatägt bolag med 165 anställda och kontor i Oslo, Drammen och Stavanger.
Publicerad den 9 Januari 2017
Anders Nyström. Bild: Savills
Anders Nyström.

Malling & Co, grundat 1964, är en av Norges största och längst etablerade fastighetskonsulter. Malling & Co erbjuder ett brett utbud av tjänster så som transaktioner, värderingar, tillgångs- och fastighetsförvaltning, uthyrning, hyresgästrepresentation med mera.

– De kommersiella fastighetsinvesteringarna på den nordiska marknaden domineras stort av inhemska köpare och det är därför viktigt för oss att arbeta med de allra främsta nordiska experterna. Vårt nya samarbete med Malling & Co i Norge är i linje med vår ambitiösa expansionsstrategi i Europa och jag är övertygad om att deras fantastiskt goda nationella rykte kommer att leda till nya affärsmöjligheter i vårt omfattande globala nätverk, säger Mark Ridley, CEO för Savills UK & Europe.

– Vi har varit en pionjär och drivande kraft i utvecklandet av Norges fastighetsindustri i över 50 år. Vår motivation och våra värderingar stämmer väl överens med Savills och vi ser fram emot att stödja deras tillväxtstrategi i Norden. Vi är också övertygade om att det nya samarbetet med Savills kommer att ytterligare stärka vår position som ledande fastighetskonsult på den norska marknaden, säger Peter Malling, Managing Partner på Malling & Co.

– Genom samarbetet med Malling & Co kan vi nu erbjuda fullständiga rådgivningstjänster avseende kommersiella fastigheter över hela Norden då vi sedan tidigare har samarbete med Nybolig i Danmark och Realia i Finland, säger Anders Nyström, vd och koncernchef för Savills i Sverige.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige