Image

Rotpartner öppnar i Malmö – rekryterar vd från Briggen

Bolag Rotpartner öppnar ett kontor i Malmö. Carl Kylberg, närmast från Briggen blir ansvarig för kontoret.
Publicerad den 16 April 2014

Efter 30 år på Göteborgsmarknaden etablerade Rotpartner sitt andra kontor 2011 i Stockholm. Nu öppnar man alltså också i Malmö.

- Beslutet att etablera Rotpartner i Malmö är ett naturligt steg för att nå de mål vi satt, säger Göran Kåwert på Rotpartner.

Rotpartner har rekryterat Carl Kylberg som vd till Malmökontoret, med uppdrag att etablera företaget i regionen. Carl Kylberg är utbildad arkitekt och kommer närmast från Fastighets AB Briggen där han arbetat med fastighetsutveckling i Öresundsregionen. Carl Kylberg har tidigare varit kontorschef och ansvarig arkitekt på Metro Arkitekter ansvarat för komplexa projekt som prisbelönta Glashallen på Malmö Centralstation.

Han tillträder 1 maj.

Malmökontoret kommer från 1 maj finnas på Hjulhamnsgatan 3 i centrala Malmö. Kontoret består initialt av två medarbetare, Carl Kylberg och Erik Fröiseth. Erik Fröiseth har senaste åren arbetat som byggprojektledare på Göteborgskontoret.

- Jag ser fram emot utmaningen i etableringen och tror att kombinationen av min inblick i vad fastighetsbolag har för behov och Rotpartners enorma erfarenhetsbank är en lyckad kombination. I en marknad som domineras av större företag kan Rotpartner bli det snabbfotade konsultbolaget med hög servicegrad och stor förståelse för kunden, säger Carl Kylberg, tillträdande vd på Rotpartner Malmö.

Rotpartner är ett konsultföretag inom projektledning, projektering och byggteknisk konsultation, för ombyggnad och utveckling av fastigheter. Bolaget har ett 30-tal anställda.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige