Image

RM Estate nyanställer i Malmö

Bolag Claes Westregård blir uthyrningsansvarig på RM Estate i Malmö. Han har lång erfarenhet som fastighetskonsult och mäklare med fokus på kommersiell uthyrning och fastighetstransaktioner på bland annat Newsec, NAI Svefa, Wihlborgs och HSB.
Publicerad den 19 November 2015

RM Estate växer utanför Stockholm och som en del av Devotum-koncernen kommer man att etablera sig i samtliga regioner där Devotum är närvarande.

– Öresundsregionen är en nyckelmarknad för oss. Devotum har sen tidigare ett kontor, flera kunder och uppdrag i området. Därmed ger detta ger goda förutsättningar för RM Estate att växa och med denna nyckel rekrytering säkerställer vi vår etablering. Precis som i Stockholms-regionen är det en markant tillväxt i Öresundsregionen vad avser transaktioner och uthyrning och vi vill ta en stor del av den marknaden, säger Lars Thorén tf vd för RM Estate AB.

RM Estate Sverige grundades 1987 och är ett av de äldsta företagen inom uthyrning av kommersiella lokaler, fastighetsutvecklingsprojekt och fastighetstransaktioner. Genom kompetens, tjänsteutbudet, etablerade kontaktnät och mycket god marknadskännedom ger RM Estate Sverige möjlighet att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster inom kommersiella fastigheter.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige