Image

Riksbyggen tar första spadtaget i Stenungsund

Bostäder Nu är det dags att sätta spaden i marken för Brf Stenunge Park i Stenungsund. Här bygger Riksbyggen 39 bostadsrätter.
Publicerad den 16 Maj 2016
Riksbyggen tar första spadtaget i Stenungsund. Bild: Riksbyggen
Riksbyggen tar första spadtaget i Stenungsund.

Första spadtaget tas bland annat av Sofia Westergren (M), kommunstyrelsens ordförande i Stenungsund.

Efter många år av byggnationer är det äntligen dags för den fjärde och sista etappen Brf Stenunge Park. Brf Stenunge Park kommer att göra hela området komplett. Läget är ett av Stenungsunds bästa – nära havet, strandpromenaden och Stenungstorgs stora utbud av butiker och små mysiga affärer.

Precis som tidigare etapper har Brf Stenunge Park ritats av de prisade arkitekterna från Wingårdhs. Det syns på den moderna arkitekturen, gedigna kvaliteten och inte minst planlösningarnas genomtänkta detaljer. Bostadsområdets sista hus består av sju och åtta våningar om man räknar med källarplanet. De 39 lägenheterna är fördelade på 1-4 rum och kök med öppna planlösningar som skapar rymd och ljus.

– Vi är mycket glada över att nu ta det första spadtaget. Det finns en stor efterfrågan på fler bostäder i Stenungsund och alla lägenheter i Brf Stenunge Park är redan sålda, säger Martin Linsten, marknadsområdeschef på Riksbyggen.


- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige