Image

Riksbyggen rekryterar affärsområdeschef

Karriär Elin Sjöstrand Olander blir Riksbyggens nya chef inom affärsområdet Bostad i region Öst.
Publicerad den 1 September 2014

Hon har närmast varit fastighetschef på Mälardalens högskola och innan dess regionchef på Graflunds i Stor-Stockholm. Hon är ekonomiutbildad och har bred erfarenhet från olika roller inom bygg- och fastighetsbranschen.

– Elin Sjöstrand Olanders engagemang för att vara med och utveckla samhällsbyggandet och ledarerfarenhet på strategisk nivå kommer på ett mycket positivt sätt att bidra till en fortsatt utveckling av Riksbyggens verksamhet inom region Bostad Öst, säger Riksbyggens vice vd Mari Broman.

– Riksbyggen har en viktig roll som samhällsbyggare och aktör på bostadsmarknaden, säger Elin Sjöstrand Olander. Jag ser fram emot att tillsammans med övriga medarbetare fortsätta att positionera Riksbyggen som utvecklare av attraktiva och hållbara boendemiljöer.

Hon tillträder sin nya tjänst den 1 november.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige