Image

Rikke Lykke: Vi öppnar i Stockholm så fort som möjligt

Mipim Patrizia är en av Tysklands största fastighetsfondaktörer, med ett starkt fokus på Norden och, inte minst, Sverige. Under onsdagen på Mipim säger bolagets Nordenchef, Rikke Lykke, att de tänker öppna kontor i Stockholm så fort som möjligt.
Publicerad den 12 Mars 2014
Rikke Lykke. Bild: Nicklas Tollesson
Rikke Lykke.

- Vårt mål är att hitta en större investering i Sverige det här året, och när vi gör det så kommer vi också att öppna ett riktigt kontor i Stockholm. Jag hoppas att det blir så fort som möjligt, säger Rikke Lykke.

Den 1 maj öppnar man ett kontor i Helsingfors i Finland, dit man redan rekryterat en investeringschef. Och man kommer rekrytera några personer till inom kort.

Men Rikke Lykke poängterar att kontoret i Stockholm kommer bli det största i Norden, ganska snabbt.

- Sverige och Stockholm är den största marknaden i Norden, så det är ganska naturligt att det också blir det största kontoret. Danmarkskontoret har växt från 1 till 13 personer på knappt ett och ett halvt år, och när vi väl öppnar i Stockholm är jag övertygad om att vi kommer att se samma utveckling där, säger Rikke Lykke.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige