Image

Retailexpert till JLL Tenzing

Karriär JLL Tenzing Capital Markets rekryterar Fredrik Tellefsen, närmast från The Retail Headquarters.
Publicerad den 10 November 2014
Fredrik Tellefsen. Bild: JLL Tenzing
Fredrik Tellefsen.

- JLL Tenzing Capital Markets befinner sig i en positiv utvecklingsfas där vi vill befästa vår position som Sveriges mest ansedda transaktionsrådgivare. Segmentet för detaljhandelsfastigheter tilldrar sig ett stort intresse från våra kunder och Fredrik kommer att hjälpa oss att ytterligare fördjupa vårt erbjudande genom sin erfarenhet och solida kunskap inom detaljhandelssektorn, säger Tom Lindahl, chef för JLL Tenzing Capital Markets.

Fredrik Tellefsen har sedan 2004 arbetat som rådgivare med fokus på uthyrning och utveckling av kommersiella lokaler inom detaljhandelssektorn och kommer närmast från The Retail Headquarters.

- Vi är mycket glada över att Fredrik väljer att komma tillbaka till JLL där han tidigare arbetat som chef för Retail Development & Leasing. Fredrik är väldigt uppskattad av såväl kunder som kollegor och jag är övertygad om att hans erfarenhet kommer att tillföra viktig kunskap till vårt redan framgångsrika team. Med spetskompetens inom såväl transaktionsrådgivning som uthyrning och analys kan vi erbjuda våra kunder en bred kunskap avseende detaljhandelsfastigheter, säger Daniel Gorosch, vd för JLL Sverige.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kicki Björklund: "Vi borde inte prata om utsatta – utan eftersatta – områden"

Bygg/Arkitektur Som tidigare vd för Bostadsbolaget är Kicki Björklund engagerad i hur bostadsområden ska kunna utvecklas och göras tryggare. Engagemanget mattas heller inte av – trots att hon numera är pensionär. Det Kicki Björklund framför allt saknar i branschen är långsiktighet. – Fastigheter är en viktig del i alla människors liv och samtidigt en stor investeringsbransch. Det går liksom inte riktigt ihop.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige