Image

Ramböll utser hållbarhetsansvarig

Bolag David Lindgren har utsetts till hållbarhetsansvarig för Ramböll Sverige.
Publicerad den 21 Februari 2017
David Lindgren Bild: Ramböll
David Lindgren

David Lindgren kommer i sin nya roll att ansvara för att Ramböll möter samhällets och kunders behov av socialt, ekologiskt och ekonomiskt hållbara lösningar. Detta genom att tydliggöra och integrera hållbarhetstjänster i Rambölls kunderbjudande, vägleda Ramböllkoncernens hållbarhetsarbete i Sverige och ansvara för interna utbildningar inom området.

? Hållbarhet är en grundläggande del av vår affärsstrategi och vår identitet. Att vi nu har en hållbarhetsansvarig är viktigt för att driva vårt arbete med socialt och miljömässigt ansvarsfullt företagande. David har lång erfarenhet av att utveckla miljö- och hållbarhetsrelaterade tjänster och är rätt person att ansvara för de här frågorna, säger Niklas Sörensen, vd för Ramböll Sverige.

David började som miljösamordnare på Ramböll i Uppsala 2008 och har lång erfarenhet av miljö- och hållbarhetsrelaterade frågor. Innan dess har han arbetat som miljökonsult på Golder Associates och miljökoordinator på Pfizer. Han har bland annat ansvarat för att arrangera kundevents och interna utvecklingskonferenser, utveckla företagets miljöcertifieringstjänster och medverkat i olika branschorganisationer som STD och SGBC Tekniska råd.

? Jag ska verka för att vi får ett ännu tydligare och mer samordnat tjänsteerbjudande inom hållbarhet och visa på hur vi tillsammans med våra uppdragsgivare bidrar till ett hållbart samhälle. Med min erfarenhet från den svenska marknaden tillsammans med koncernens långsiktiga hållbarhetsarbete och internationella erfarenhet kommer vi att stärka vårt kunderbjudande ytterligare, säger David Lindgren.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige