Image

Property Partner rekryterar fem nya medarbetare

Karriär Property Partner har förstärkt sin organisation genom rekrytering av fem nya medarbetare inom teknisk förvaltning och ekonomifunktioner.
Publicerad den 16 September 2014

Patric Rytter Ekman har rekryterats som verksamhetschef för teknisk förvaltning i Property Partner. Han kommer närmast från en roll som förvaltare på Academedia Support och har mångårig erfarenhet av teknisk förvaltning och fastighetsdrift genom olika chefsbefattningar på företag som Sodexo, Coor, samt Dalkia.

Catherine Björkman är ny ekonomichef på Property Partner. Hon har lång erfarenhet som bolagsekonom från ledande redovisningsbyråer och har under de senaste åren varit verksam som konsult, och har då bland annat utvecklat ekonomifunktionen för såväl Nordic PM som Estate-företagen.

Lise-Lotte Sjöberg har anställts som ekonomiassistent för att hantera kund- och leverantörsfakturor samt administration av de ekonomiska systemen. Hon har, precis som Catherine Björkman, under längre tid varit verksam som ekonomikonsult mot fastighetsbranschen.

Torbjörn Lindberg och Andreas Uhlander har anställts som fastighetstekniker med anledning av Property Partners nya uppdrag med teknisk förvaltning av Nya Valsta Centrum i Märsta. Torbjörn Lindberg och Andreas Uhlander har båda, sedan tidigare, varit verksamma i motsvarande roller för fastigheten.

Samtliga har påbörjat sina anställningar.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige