Image

Profi hyr ut till Tesla i Infra City

Uthyrning Profi hyr ut drygt 2 200 kvadratmeter till världens kanske mest innovativa elbilstillverkare, Tesla Motors, som etablerar butik och servicecenter i Infra City.
Publicerad den 16 Juni 2014
Thomas Sipos. Bild: Profi Fastigheter
Thomas Sipos.

Etableringen blir Kalifornienbaserade Tesla Motors första fullskaleanläggning i Sverige och kommer fungera som butik och servicecenter. Tesla tillträder lokalerna under kvartal 2, 2014.

- Det är verkligen roligt att Tesla väljer att etablera sin fullskaleanläggning till Infra City och vi ser även över möjligheterna för att uppföra Superchargers, Teslas egna laddstationer, i området. Tesla Motors är ett av världens mest omskrivna bilföretag och den här uthyrningen ligger i helt i linje med vår målsättning att attrahera spännande och innovativa etableringar till Infra City, säger Thomas Sipos, vice vd på Profi Fastigheter.

Infra City är beläget utmed E4 mellan Stockholm och Arlanda, och omfattar närmare 200 000 kvadratmeter kontor och handel.

Profi Fastigheter förvärvade Infra City i mars 2013.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige