Image

Platzer hyr ut 2 400 kvadratmeter till Gårda Meetingpoint

Uthyrning Platzer har tecknat ett sexårigt avtal med Gårda Meetingpoint, tidigare Gårda Business Hotel, om cirka 2 400 kvadratmeter kontorslokaler i fastigheten Gårda 16:17 på Drakegatan 10. Uthyrningen ger Gårda Meetingpoint möjlighet att utveckla ett nytt aktivitetsbaserat koncept inom kontorshotell.
Publicerad den 2 Oktober 2014
Gårda Meetingpoint utökar sina lokaler hos Platzer. Bild: Henrik Ekberg
Gårda Meetingpoint utökar sina lokaler hos Platzer.

Gårda Meetingpoint hyr sedan tidigare cirka 1 200 kvadratmeter i fastigheten. Utökningen innebär att Gårda Meetingpoint kan utveckla sitt nya aktivitetsbaserade koncept för den moderna arbetsplatsen och kontorsmiljön. Konceptet bygger på ett medlemskap, och är speciellt skapat för den som reser och jobbar en del ute på fältet och gärna vill slippa betala för ett kontor som står oanvänt.

Platzer iordningställer planlösningen i de nya lokalerna enligt det nya konceptet.

- Vi är glada att genom detta koncept kunna erbjuda lokaler till företag med stort behov av flexibla kontorsarbetsplatser. Vårt arbete med utveckling av våra fastigheter i södra och norra Gårda innebär att det är ett av Platzers snabbast växande delområden och vi jobbar aktivt med att kunna erbjuda ytterligare lokaler till förhyrning genom fler spännande utvecklingsprojekt, säger P-G Persson, vd på Platzer.

- Gårda Meetingpoint blir en modern och inspirerande miljö där företag kan utvecklas och växa. Vi ger företag möjlighet att hyra det utrymme de behöver. Det blir både mer kostnadseffektivt samtidigt som dynamiken och flödet här förbättras, säger Bert Hansson som tillsammans med Jochum Löfgren driver Gårda Meetingpoint.

Gårda Meetingpoint tillträder de nya lokalerna 1 januari.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige