Image

Per Niklasson ny vd för Mengus

Karriär Mengus utnämner Per Niklasson till vd. From fokuserar mer på affärer.
Publicerad den 2 Juli 2015
Per Niklasson. Bild: Mengus
Per Niklasson. Henric From. Bild: Mengus
Henric From.

Per Niklasson, anställd i Mengus sedan 2007 och senior partner sedan 2011, har haft en ledande roll vid genomförande och finansiering av fondernas transaktioner liksom vid styrning och finansiell rapportering av fonderna.

- Vi har en utomordentligt spännande utvecklingsportfölj av fastigheter i centrala Stockholm, där Mengus kärnkompetenser inom uthyrning och projektutveckling kommer att bidra till en god avkastning för våra investerare. Jag ser fram emot att, i rollen som vd, fortsätta att utveckla Mengus tillsammans med vårt duktiga team, säger Per Niklasson.

Per Niklasson är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm.

Henric From, grundare av Mengus, lämnar över vd-posten till Per Niklasson för att fokusera mer på affärsgenerering, investerarrelationer och utveckling av nya fonderbjudanden.

- Per är helgjuten som vd, han har teamets, styrelsens och investerarnas fulla förtroende samtidigt som han är väl förankrad i marknaden. Vi har precis sålt det sista innehavet i vår första fond med gott resultat och kommer inom kort att bli fullt investerade i vår andra fond. Vi ska resa nya fonder och jag kommer att lägga mycket av min tid på det samtidigt som jag ständigt söker nya spännande affärer för Mengus räkning, säger Henric From.


Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige