Image

Peab startar nästa etapp av Partille Port

Bostäder Nu släpper Peab 40 nya lägenheter i BRF Glädjen i utvecklingsprojektet Partille Port utanför Göteborg.
Publicerad den 21 Februari 2017
BRF Glädjen. Bild: Peab Bostad
BRF Glädjen.

Partille Port kommer så småningom bestå av cirka 800 lägenheter.

– Vi som arbetar med Partille Port tycker självklart att vi har en mycket bra och eftertraktad bostadsprodukt. Intresset var till och med ännu större än vi hade förväntat oss, säger Martin Cagner, projektchef på Peab Bostad, och fortsätter:

– Under den första etappen var det stora och mellanstora lägenheter som tecknades först. Därför känns det bra att vi nu kan erbjuda fler större lägenheter i och med att vi säljstartar BRF Glädjen med ytterligare 40 lägenheter.

Man menar att Partille Port har nära till det mesta, allt från kultur, omsorg, utbildning, köpcentret Allum och helt nya Partille Arena. Samtidigt är det nära både till natur och centrala Göteborg.

– Vi vet att många intressenter också uppskattar närheten till Göteborg. Partille har en väl utbyggd kollektivtrafik och det tar bara 15 minuter till centrala Göteborg med buss, säger Martin Cagner.

Den officiella säljpremiären är satt till den 23 februari.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige