Image

Peab bygger bostäder i Västerås

Bygg/Arkitektur Peab har förvärvat mark för ytterligare 120 lägenheter av Arvid Svensson Fastigheter inom den nya stadsdelen Tegnérlunden i Västerås.
Publicerad den 18 September 2014

Förvärvet innebär att Peab kommer uppföra totalt 270 lägenheter och gemensamt med Arvid Svensson Fastigheter utförs 200 garageplatser inom området.

- Vi är mycket nöjda med förvärvet och det goda samarbetet vi har med Arvid Svensson Fastigheter. Tiden har visat att vi kompletterar varandra i projektutvecklingsprojekt och vi hoppas samarbetet kommer att fortsätta i flera år, säger Patrik Mellgren, regionchef på Peab.

Stor vikt har lagts på att skapa moderna och yteffektiva lägenheter i en ny grön oas i centrala Västerås. För närvarande pågår produktion av garage och 33 hyresrätter samt försäljning av 100 bostadsrätter.

- Om försäljning fortsätter lika positiv som hittills, ser vi fram emot att producera fyra flerbostadshus i samma område under 2015, säger Patrik Mellgren.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige