Image

Österlund blir ny vd för Aff

Karriär Philip Österlund tar, som ny vd, över rodret på Aff - avtal för fastighetsförvaltning och facility management.
Publicerad den 29 Augusti 2014
Philip Österlund. Bild: Aff-Forum
Philip Österlund.

Philip Österlund har arbetat med företagets försäljning och marknad tidigare tillträdde uppdraget som bolagets vd i mitten av augusti 2014. Han har sin utbildning från Newton i Stockholm och har tidigare varit konsult på Fasticon.

- Jag känner mig hedrad över att få detta förtroende och ser fram emot att arbeta med AFF, utöka och bredda vår kundkrets. Att spara både tid och pengar genom ett bättre underlag för avtal borde ligga långt fram i varje företags strategiska planer, säger Philip Österlund, vd för Aff Service AB.

- Jag är glad att Philip vill jobba med oss och vara en motor i lanseringen av ”Nya Aff”, säger styrelseordförande Charlotte Axelsson.

Aff-Forum är en professionell och oberoende branschorganisation där flertalet av de främsta aktörerna i branschen finns representerade. Vår vilja att ge god kunskap, kostnadseffektivitet och förutsättningar för en väl fungerande fastighetsförvaltning. Affs dokument skapar enhetlighet i beskrivning av entreprenader och tjänster vilket ger trygga avtal överenskomna av branschens intressenter.

Tidigare vd Hanna Douglas kommer att finnas kvar i företaget i diverse projekt under en tid innan hon går på föräldraledighet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige