Lokalen på 160 kvadratmeter ligger vid huvudentrén till Köpkvarteret 43:an och kommer sommartid att ha uteservering.
- Det gläder oss att vi fått ett, för Norrland, nytt cafékoncept till Boden. Detta blir ett utmärkt komplement till övrigt mat- och caféutbud i Boden, ett tydligt koncept med passion för kaffe, säger Lena Wikman, Norrlandschef på Optimal.
- Le Croissant är ett Cafékoncept som idag har elva enheter i södra Sverige. Vi bor i Luleå och driver sedan tidigare restaurangkedjan Mat & Prat i norra Sverige och är därför extra glad att kunna ta vårt cafékoncept hit till norr, säger David Mirzajani, vd för Le Croissant i Sverige AB.
- Med vår satsning i centrala Boden har vi varit med om att ändra karaktären på stadskärnan. Vi är glada att få hit ännu ett nytt koncept till 43:an. Läget mot torget med eftermiddagssol ger perfekta förutsättningar för uteservering som därmed också skapar ett levande gaturum, säger Dennis Wikstén, vd för Wiksténs Fastigheter.
Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.
Kommentera
När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.